RUNDTUR I DRUEHAGEN

VELKOMMEN INN I MIN LILLE VERDEN AV IRONISKE HVERDAGSGLIMT.

tirsdag 15. juni 2010

LINSELUS

På fredag var jeg å kjøpte meg et speilreflekskamera. Har hatt lyst på et lenge og da feriepengene stod på konto'n, raste jeg inn til Drammen. Ble Canon som fikk pengene mine. Enkelt kamera, men masse å sette seg inn i. Er jo ikke verdens tålmodigste person, så det har kommet noen stygge ord ut av munnen disse
dagene:( . Dessuten har alle og alt måtte stille opp slik at jeg får testa.
Kattungen løp livredd avgårde med mor hengene etter når jeg fant ut hvordan "papparatzi" knappen virket.
Etter at bilder er tatt skal de bearbeides og pyntes.....ikke like gøy. Var et par ganger i går at data'n neste fløy ut vinduet.

Er ikke bare enkelt nei. Har prøvd både Paint og Picasa. Vet ikke helt jeg, må finnes noe som er enklere. Vet du om noen?
Bordet er blitt pynta ørtenhundre ganger. Det er så stort i forhold til det andre, og jeg prøver å finne noe pynt som passer.

Alt ser så lite ut siden bordet er enormt. Men elsker bordet altså;)

Lys, roser og duftpute. Lekkert ja.
Skal til Monika i dag og du skal ikke se bort i fra at vi skal kikke litt i butikker. Kanskje bordet får nytt pynt senere i dag.
Ha en flott tirsdag alle sammen.

8 kommentarer:

 1. Fint hvis du lærer deg alle triks nå Gro, så kan du lære meg etterpå ☺ For jeg har i hvertfall ikke tålmod til mye prøving og feiling,- skal helst bli perfekt straks!
  Regnværsklem fra svigerinna di ♥

  SvarSlett
 2. Gratulerer med kamera frue!! Jeg har eos 450D og er superfornøyd!! Jeg bruker et gratis program som heter Photoscape og det er lett å lære seg!! Ellers er også et annet program som heter Faststone det er også greit, men jeg liker best photoscape. Jeg har ellers potoshop jeg bruker til mer avansert redigering. Begge diss laster du ned gratis.

  SvarSlett
 3. Gratulerer så masse med nytt kamera :)
  Prøv PhotoScape :)

  Ønsker deg en herlig tirsdag :)
  Klem klem

  SvarSlett
 4. Takk damer. Nå skal det lastes ned PhotoScape;))

  SvarSlett
 5. Gratulerer med nytt kamera, det står på ønskelisten her også.

  Så fine bilder! Liker så godt disse sandkakeformene og telys.
  Klem C.

  SvarSlett
 6. Jeg lager headere i et program som heter PSP.. Vet at mange lager dem i photshop eller photoscape.
  Photoscape er gratis og her er linken hvis du er interessert :)

  http://www.photoscape.org/ps/main/index.php

  Bruker det programmet til å redigere bildene med..
  Bare si fra hvis du trenger hjelp.. Er IKKE spesialist, langt derifra haha, men kan bittelittegranne ;)

  Klem,Kari

  SvarSlett
 7. Hei Gro-Beate
  Tusen takk for koselig hilsen inne hos meg :o) kjempekos… Gratulerer så mye med kamera! – ja lett er det ikke å sette seg inn i alt! Men jeg har hørt om et gratis redigeringsprogram som heter Photo scape (gratis å laste ned), vet ikke hvordan dette er?
  Kjempesøte de sandkakeformene og rosene, veldig romantisk og samtidig litt røft… Me Like :o) Ønsker deg en fin kveld og ha en super onsdag. Klem fra Mette

  SvarSlett
 8. Gratulerer med nytt kamera! Jeg ønsker meg et slikt jeg også og har begynt å spare.. ;) Helt sikkert veldig mye å sette seg inn i ja, kan tenke meg det ville gå på min tålmodighet løs også, den er heller ikke spesielt stor kan du si.. ;) Må nok bruke litt tid på å finne ut av ting, og jeg hører det er flere som går på kurs for å lære.. hmmm.. Lykke til videre med det, synes du har fått fine fine bilder allerede ;) Jeg synes Picasa er ganske greit, men ingen ekspert akkurat. Nydelige bilder at utestua deres også! Ha en fin uke videre ;) Klem Gry

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen et spor

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails