RUNDTUR I DRUEHAGEN

VELKOMMEN INN I MIN LILLE VERDEN AV IRONISKE HVERDAGSGLIMT.

tirsdag 8. mai 2012

DET STÅR TIL LIV!

Joda, jeg eksisterer fortsatt i blogglandia, men for tiden dreier alt seg om konfirmasjonen til helga. Eldstemannen skal i ilden og hu mor sjøl prøver å ha full kontroll på alt. Men jeg lurer meg selv. Ingen kan ha full kontroll, men jeg tror jeg er i rute. I hodet er det fult kaos siden jeg hele tiden prøver å telle hvor mange dyner og puter jeg egentlig har. Om noen få dager inntar slekta huset og da er det greit at de kan dra en dyne over seg på kvelden.
Fordelen med at vi får besøk er at husbondet innser at det kan være greit å få på plass det vi (les han) egentlig skulle gjøre i fjor. Hagearbeid. Hellene er lagt og seilduken som i 2 år har funket som vindbeskytter er byttet ut med en liten levegg innsatt av vinduene jeg fikk av Monika.
Ikke alle som kan skryte av at de har vinduer som er nesten 100 år gamle som levegg. I år gjør vi det litt enkelt siden vi neste år (les husbonden) skal rive hele druehuset og bygge et nytt. Men det er flott i hagen nå!
Med litt blomster nå så er hagen klar til bruk.
Og her sitter jeg og ber til høyere makter om sol og varme til helgen slik at vi kan dytte ut alt besøket. Så slipper vi å sitte oppå hverandre. Selve konfirmasjonen skal holdes inne i et leid lokale så skal det regne, kan det regne da!
Servietter er brettet, kaker bestilt, mat bestilt, bordplanlegging er endelig ferdig, tale ferdig, gave ferdig...ser jo ut som om jeg har helt kontroll jo. Men ikke la deg lure. Er du en tur i Svelvik i helgen er det mulig du ser et lite blondt troll med håret til alle kanter løper hysterisk rundt for å få tak i det som hun selvfølgelig glemte. Det er typisk meg.
Om du skal ha konfirmasjon til helga eller ikke, så håper jeg dere får en strålende uke..og helg.

Sol ute sol inne...bla bla bla.


2 kommentarer:

  1. Å så koselig dere har det ,lykke til med konfirmanten og jeg krysser fingrene for godt mai vær.
    Marit.

    SvarSlett
  2. Stress ned Gro, konfirmasjonen kommer til å gå helt fint :) Gratulerer på forhånd til både konfirmant og foreldre.
    Hilsen Gro og Håvard på Hitra.

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen et spor

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails