RUNDTUR I DRUEHAGEN

VELKOMMEN INN I MIN LILLE VERDEN AV IRONISKE HVERDAGSGLIMT.

søndag 19. juni 2011

SØNDAGSKOST.

Søndag og regner pøser ned. Ikke akkurat noe nytt og tenker tilbake med skrekk på i fjor sommer da det stort sett regnet hele sommeren. Håper virkelig ikke at vi får en regnfull sommer. Men været får man heldigvis ikke gjort noe med.
Men jeg har nok å gjøre inne liksom. Rydding, vasking og rydde litt mer. Og så er det middagstid snart. Og i dag får vi gjester på besøk. Middagen var allerede bestemt før det ble klart at vi skulle ha gjester: hjemmelaget kjøttkaker. God gammaldags husmannskost.


Egentlig er kjøttkaker blitt litt "eksotisk". I en hverdag der taco, lasagne, pizza og sushi er hverdagsmat, ser det nesten ut som om vi glemmer norsk mat. Så når jeg smeller til og lager kjøttkaker og flesk og duppe blir det helt stille rundt bordet og det er sjeldent rester igjen.
Men en annen ting; Hvorfor er det sånn at når man feks baker en kake man skal gi bort så blir den helt mislykket. Hvis du lager en kake man bare skal kose seg med hjemme, kan du banne på at sukkerbrødet blir så høyt at det renner ut av formen. Men baker du for å gi bort ser du nesten ikke sukkerbrødet siden det ikke hever seg i det hele tatt. Og kjøttkaker som blir helt perfekte når du skal fore din egen familie blir som sprettballer når du skal ha gjester....rart det der. Men man får lage en god saus så blir det nok bra!


En liten oppdatering på denne lille karen (til oppdretter). Han vokser og stortrives. Han leker med Da Vinci, snakker masse og er helt totalt matvrak. Spiser alt! Han er nå 2600 g. Lagt på seg 600 g de to siste ukene. Han har enda ikke vært ute, det er veldig skummelt!


Ha en flott søndag, regn eller sol!

4 kommentarer:

 1. mmmm hjemmelagde kjøttkaker er jo bare såå snadder da :)
  Helskjønn pus - de vokser fort
  en liten hilsen fra anita s

  Håper konserten vare bra !!!

  SvarSlett
 2. FIIIne pusen altså!!!
  Kjenner at jeg savner å ha pus i huset...
  Ha ei flott, ny uke!
  klem
  Lise

  SvarSlett
 3. Åååå så fin pus altså, å herremin som han vokser da:)...Sa til Eamannen i går at ei slik katte SKAL jeg ha engang....må bare ringe fra lotto på Hamar først;)

  Lille pusen her i huset vokser også, men ikke de dimensjoner som din;)...Går bedre med storkatta å nå da, men han er fremdeles litt gretten over å ha fått en rival i huset:)

  Ønsker deg en flott dag:)

  Klemmer Ea

  SvarSlett
 4. Hei hei
  så bra et det er i orden igjen, mulig du har gått inn via min gamle url. Noen følgere har måttet slette seg som følger for å så legge seg til igjen.
  En herlig dag det har vært idag :)
  ønsker deg en flott uke.
  klem anita s

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen et spor

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails