RUNDTUR I DRUEHAGEN

VELKOMMEN INN I MIN LILLE VERDEN AV IRONISKE HVERDAGSGLIMT.

lørdag 8. januar 2011

TRENGER VÅR....NÅ!!!

Vel, kanskje litt optimistisk med tanke på at når jeg kikker ut vinduet kan jeg ikke se over til naboen siden det snør så utrolig mye. Det er jo ikke lenge siden sist vi "snødde inne". Hvor ble det av våren og sommeren i fjor liksom? Begynte november med sprengkulde og nå skal vi igjen snø ned. Tror ikke jeg har de norske genene når det kommer til vinter og født med ski på beina. Er ikke et vinter menneske!
I romjula dumpet den ene katalogen etter den andre ned med vår og sommertøy. Jeg tar meg selv i å sitte å sikle etter bikini og sommerlette tunikaer. For å ikke snakke om alle nydelige sommersko og sandaler. Før man vet ordet av det er bestillingen sendt og like etter er pakken i postkassen. Der ligger de kuleste jeanspumsene og man overveier sterkt å bruke ullsokker i de bare for å kunne bruke de nå!

Våger man seg ut i butikker for å snuse på salget, ender man allikevel opp med vårens nyheter. I hvertfall jeg. Jeg hungrer etter farger og lett tøy. Men det er ingen bønn. Skisko og nye skøyter må kjøpes inn til gutta og man må bare svelge unna at vinteren er kommet for å bli. Ihvertfall for noen få mnd. Derfor er det fyr i peisen, godt og varmt inne og jeg vanner blomster i kort sommerkjole og kule pumps!


Interiørmessig er jeg vel også veldig ferdig med vinter. Med ett angrer jeg litt for at alt er holdt i lyse farger når jeg nå hungrer etter farger. Hmm, skal man male litt da? Noen få vegger i spreke farger. Sannsynligvis kommer jeg nå til å havne under den største snøfonna i hagen når husbonden ser at jeg tenker på maling. Det er jo bare et drøyt år siden vi malte hele huset innvendig og jeg var eksepsjonelt hard på at alt skulle være i lyse farger. Obs... Får vel heller kanskje bytte gardiner, puter og pledd med litt farger. Bare for å holde husfreden!


Og med dette håper jeg dere ikke snør ned og at dere har en frydfull lørdag!
Ps. For de som lurte på globusen; minsten fikk den i julegave. Men mor syntes at den passet bedre i stua. Må bestikke med litt plakater;)

6 kommentarer:

 1. Tror vi er av "samme ulla"..... Jeg lengter også etter fargerike dager. Heldigvis har sola snudd, så det går bare framover.....
  Lekre pumps.......

  SvarSlett
 2. Helt enig lengter etter sol og sommer her me. Må bare si får noen kule pumps du hadde kjøpt deg likte dei kjempe godt =) Ha en fin laurdag videre klem fra monica

  SvarSlett
 3. hahhaa..ullsokker i disse flotte jeans skoa bli vell aldri noe suksess)))Og jaaaaaaaaaaa,,det skal bli godt med litt varme, i det minste vår!Lei av snø,glatte veier, tunge barnevognsturer og kulde!
  Så stilig globus da mann,,,))
  Ønsker deg og dine en riktig herlig lørdag
  Klem

  SvarSlett
 4. Jeg lengter absolutt etter vår;)god helg videre!!
  Martha.

  SvarSlett
 5. Kjempetøffe sko :)
  Ja jeg er også klar for våren...men nå i skrivende stund driver husbonden å måker snø :(
  Men pluttselig er den her :)

  Klem Anette

  SvarSlett
 6. Kjempelekre jeans-sko! Ha en flott søndags kveld;-)
  Klem Elin

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen et spor

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails