RUNDTUR I DRUEHAGEN

VELKOMMEN INN I MIN LILLE VERDEN AV IRONISKE HVERDAGSGLIMT.

søndag 16. januar 2011

SLUTT PÅ OPPDATERINGER?

Koselig å få spørsmål om hvor det blir av meg! Neida, jeg har ikke sluttet å blogge, er bare litt "tom". Har liksom ikke noe nytt å skrive om. Har ikke kjøpt noe nytt til huset annet enn blomster. Føler at jeg har nok ting og tang nå, blir bare litt nye vårtekstiler etterhvert.

Det som frister nå er ikke nytt til huset, nei, det er nytt til "hu mor" og barna! Har vært litt i butikker og snuset på salget men jeg ender opp med vårnytt istedenfor. Når man nå går å ser på tøyet er vinter klær så kjedelig når alle de vakre fargene henger overalt! Derfor sparer ikke jeg penger på salget nei!

Ellers så snør vi ned. Det er snø i lange baner og husbonden måker for harde livet! Han er så flink..og søt...og herlig!! Lurer du på hvorfor jeg kommer med så mye kompliment? Da er det bare å holde pusten noen dager så skal jeg tegne og forklare. For jeg må vel være verdens mest bortskjemte som eldstemann kaller meg!! En liten prinsesse er jeg!! Gleder meg!!
Her var et bitte lite innlegg fra meg, bare for å bevise at det fortsatt er liv i meg. Regner med at jeg kommer mye sterkere tilbake! Hold ut!!


Ha en flott snøballsøndag!

2 kommentarer:

 1. så bra å høre fra deg!
  Men sånn er det avogtil!
  Man føler seg litt tom ,når det gjelder bloggen.
  Nå har jeg startet med oppussing av kjøkkenet,så nå har vi hendene fulle en god stund!Skal male 36 enheter,friskt mot!!!
  Goe klem fra Sol

  SvarSlett
 2. Hei du,
  du har vunnet en kjempeflott premie hos meg. Send meg adressen din så snart du kan.

  Klem Elizabet

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen et spor

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails