RUNDTUR I DRUEHAGEN

VELKOMMEN INN I MIN LILLE VERDEN AV IRONISKE HVERDAGSGLIMT.

torsdag 14. oktober 2010

HVA KAN JEG FINNE PÅ?

I dag er det torsdag og som vanlig har jeg fri idag:) Derfor bruker dette å være den store vaskedagen. Da shiner jeg hele huset slik at når fredagen kommer er det bare kos som står på planen. Men i dag har jeg funnet på alt mulig annet rart så at jeg slipper å vaske. Og nå kommer snart gullungene hjem fra skolen, og da er det middagstid. Blir vel tid for vasking i morgen da...Har fri:)


Har ihvertfall byttet plass på aviskurven. Stod i stua, men alle avisene og blader (ikke mine) ligger på kommoden på kjøkkenet. Derfor flyttet jeg den inn på kjøkkenet i håp at pynten på kommoden kan stå i fred! Satte også litt lys oppi. Lysskapet er fullt.

Denne lekre lampen fant jeg på Fretex. Litt 80 talls kanskje, men jeg likte den og dermed ble den med meg hjem.


Husbonden kaller mitt nyeste kjøp for adventsstake. Men jeg mener man kan bruke den hele året. Nå står den med lysebrune lys (ble litt jul med hvite). Klokken er kjøpt på Boligfryd. Sammen med en hjerteranke og et steinhjerte ble det kjempe koselig. Jul eller ikke jul:)
Egentlig har jeg vel tid til å vaske litt, men sengene må skiftes på. Dessuten ligger det en liten pusekatt ved siden av meg og vil ha kos. Ok, tror jeg tar vaskingen i morgen pus:)

Ha en flott torsdag.

5 kommentarer:

 1. Så fine bilder:) Nydelig! Dere har så mange fine ting! Så lurt at at du vasker på torsdag:) Så er det bra til helgen!

  HA en god kveld:)

  Klem:)

  SvarSlett
 2. Vaskinga finner du igjen...slapp av å gjør noe annet...deilig det å...kos deg med pus...hihi:)

  Ha en fin dag:)

  Klem Ea

  SvarSlett
 3. Så fine ting. Jeg har også vaskedag idag,men siden barna har vært hjemme sammen med meg,må jeg utsette det til mannen kommer hjem.
  Ha en flott torsdag!
  Klem Christina

  SvarSlett
 4. Herlig med en fridag da!! Lekker den nye lysestaken!! Jul eller ikke, det kommer ann på det ja...

  Klar for bloggtreff eller?? I såfall må du inn og se på menyen i bloggen min, for vi må forhåndsbestille siden det er julebordsesong allerede....

  SvarSlett
 5. Hei hei
  Å godt med litt fri da...den lyse staken var fin..å jeg hadde også gjort som deg brukt den hele året..sånn må jeg skaffe meg..har give away nå,så titt innom og meld deg på da;-) Klemmer fra Fruen

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen et spor

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails