RUNDTUR I DRUEHAGEN

VELKOMMEN INN I MIN LILLE VERDEN AV IRONISKE HVERDAGSGLIMT.

fredag 17. september 2010

BRA JEG HAR GOD TID!!

Så sitter jeg her da og venter... Har fri i dag og kunne brukt dagen på kos og egenpleie, men neida. Feieren skal komme og en mann fra Get skal komme. Når? Har ennå ikke turt å hoppe i dusjen, så jeg tusler rundt i "bompidressen" og håret til alle kanter. Skikkelig husmor altså!! Vel vel, de kommer ikke for å se på meg eller det nyvaskete huset. Her er det pipe og bredbånd som skal sjekkes!!
Etter besøket skal jeg ut av døra så fort som bare det. Den lokale lampebutikken har salg og jeg håper lampa som jeg har siklet på er med der.

Skal ha den i stua. Denne lampa som henger her, skal flyttes opp i gangen og lysekronen som henger i gangen skal inn på soverommet!! Har hatt lyst på lysekrone på soverommet evig lang tid. Men alt avhenger av at lampa er på salg. Krysser fingre!!

Ellers er det vel her jeg har planlagt å tilbringe helgen. Med en god bok jeg kjøpte på loppemarked. Husbonden skal starte med prosjekt gård. Han vil ha større gårdsplass, da ryker litt av plena, men det er greit. Spennende å se hvordan det blir. Jeg har lovt dyrt og hellig å holde meg unna, siden ute er hans domene. Kremt, vi får se da.

Da er det bare å ønske dere alle en riktig god helg! Kos dere masse. Og husk;

Ta godt vare på hverandre!!

7 kommentarer:

 1. Lykke til søs, krysser fingrene for at lampen "din" er med på salget :)
  Flott at husbond får leke seg ute, det fortjener han :)
  Riktig god helg til dere alle. Klem, Monica

  SvarSlett
 2. Hei du,
  Gratulerer med vel overstått! Mange fine gaver du fikk. Håper du får kjøpt deg lampen.
  God helg til deg og dine!
  Klem Elizabet

  SvarSlett
 3. Da blir det spennende å se om lampa blir din ja. Her gjøres det klart for sesongens siste marked nå!!

  Ha ei fin helg!!

  SvarSlett
 4. Hei Gro:)
  Regner med at dere abonnerer pålokalavisa vår, Hitra-Frøya.
  I dagens utgave har de med et bilag om blogging og innteriør.Blggen min har fått midtsiden. Artig. Flere blogger, med tilknytting til Hitra ogFrøya er nevnt,deriblant din.

  God helg, klem fra Katarina

  SvarSlett
 5. Håper du fikk tak i lampa!!!! Jeg er fullstendig lampefreak :) får aldri nok!
  Ha ei herlig helg!
  klem
  Lise

  SvarSlett
 6. Er det ikke "morsomt" å vente. Blir liksom ikke skikk på noe når man ikke vet hvor mye tid som er disponibel. Det skjønner ikke håndverkere før de venter selv. Håper du har fått lampe og at du får løsrevet husbonden fra gårdsarbeidet så du får hengt den opp. Ha en god lørdag.

  SvarSlett
 7. Hei du,
  tusen takk for hilsen hos meg. Ja, vi har ikke et helt hvitt hjem, men farger som hvitt, sort og beige går igjen hos oss. Jeg er usikker på hvilken farge jeg skal velge, men bestemmer meg sikkert snart.
  God søndag!
  Klem Elizabet

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen et spor

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails