RUNDTUR I DRUEHAGEN

VELKOMMEN INN I MIN LILLE VERDEN AV IRONISKE HVERDAGSGLIMT.

søndag 29. august 2010

HJERTER FOR ALLTID

Hva er det med meg og hjerter? Uansett hvor jeg kikker i huset, er det pyntet med hjerter. Har t.o.m hjertegardiner på kjøkkenet. Nesten hvert vindu nede i hovedetasjen er pyntet med hjerter.


Når jeg går i butikker er det som om jeg blir dratt mot all hjertepynten. T.o.m blomster som er formet som hjerter. En kjapp telling sier at jeg har 25 "hjerteting" nede.

Man kan jo begynne å lure hva som er grunnen. Jeg er nesten naiv når det kommer til å tro på kjærligheten. Kjærligheten overvinner jo alt!! Samtidig som jeg ikke liker å se romantiske dramafilmer. Splittet personlighet kanskje:)

Når jeg kikker rundt på andre blogger ser jeg at egentlig så er det sånn med alle. Alle har noe som de har mer av. Noen har mange madonnaer, andre har mange kors.

Rart det, at det er noe vi bare ha mye av. Er ikke bare hjerter jeg har mye av. Har sko og støvletter overalt...Fnis.
Men jeg lurer; hva er det du har mye av? Er det en spesiell grunn til at du sparer på det? Hadde vært gøy å visst.
Her i Svelvik har høsten kommet. I dag er det ikke mye varmt ute nei. Fryser vi, kanskje vi fyrer i peisen i kveld og koser oss? Hjerte:))
Ha en flott søndag alle sammen!!

3 kommentarer:

 1. Hehe, jeg har mange hjerter. Nå tror jeg ikke det er like mange som hos deg, men det begynner å bli noen. Det er noe med hjerter. Jeg kommer nok til å få mer hjerter med tid og stunder. Nå er neste plan å sy hjerter for å fylle med vatt og lavendel. Ikke at jeg kan å sy da men....
  Håper du får en hjertelig søndag!
  Klem, Monica

  SvarSlett
 2. heisan,
  ja hjerter må vi ha i alle slags utgaver,klart det,
  har mange jeg å,å madonnaer som du nevner,har mange av dem,elsker dem,å kopper..hihihi.
  ønsker deg en fin søndag,
  nydelige bilder,
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 3. Jeg har også noen hjerter. Det er vel fordi det minner meg om det som er godt. Det jeg har mest av er engler. Ikke slike typiske jule-engler, men gode engler som verner meg og huset mitt. Ha en flott uke.

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen et spor

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails